Weddingplanning In Style en In Style Styling & Decoraties zijn beide opgericht door gediplomeerd weddingplanner Anouk Lisman met het doel om bruidsparen een onvergetelijke bruiloft te bezorgen. Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie voor weddingplanners Nederland BWPN. Met een enthousiast team van gediplomeerde en ervaren weddingplanners zorgen wij ervoor dat jullie een geweldige trouwdag hebben om nooit te vergeten.

Het goed regelen van een bruiloft is een kwestie van ervaring en kennis van de markt.
Anouk heeft haar organisatorisch talent ontplooid in het bedrijfsleven, waar zij een aantal jaren na het afronden van haar universitaire studie Personeelswetenschappen heeft gewerkt.
Tevens heeft zij veel gereisd en gewoond in verschillende wereldsteden als Londen en Melbourne  waar ze veel inspiratie heeft opgedaan voor creatieve ideeën voor bruiloften.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen zowel in Nederland als in het buitenland.

Hebben jullie bijzondere wensen of ideeën? Onze weddingstylisten en weddingplanners helpen graag met het creëren van bijzondere themabruiloften en het organiseren van unieke bruiloften in het buitenland, waarbij we de details van jullie bruiloft zoveel mogelijk proberen te voorzien van jullie eigen persoonlijke stijl en voorkeuren.

Op dit moment is In Style reeds bezig met de voorbereidingen van huwelijken die in 2016 plaats zullen vinden.


Op bruiloften en evenementen zijn wij vaak voor de aankleding en/of organisatie met twee of meer personen aanwezig, afhankelijk van de grootte van het event of bruiloft. Graag stellen wij daarom hier ons team voor weddingplanning & styling voor.


Anouk Lisman

Directeur

Weddingplanning In Style en In Style Styling & Decoraties zijn beide opgericht door gediplomeerd weddingplanner en wedding styliste Anouk Lisman. Als teamleider verzorgt zij samen met het team van In Style zowel de organisatie als de styling van bruiloften tot in de puntjes. Anouk heeft haar organisatorisch talent ontplooid in het bedrijfsleven, waarin zij een aantal jaren na het afronden van haar universitaire studie Personeelswetenschappen heeft gewerkt. Tevens heeft zij veel gereisd en gewoond in verschillende wereldsteden als Londen en Melbourne waar ze veel inspiratie heeft opgedaan voor creatieve ideeën voor bruiloften. Daar plukt zij tot op de dag de vruchten van bij het organiseren en aankleden van kleine én grote bruiloften!

Wendy Kruikemeijer- Tiemeijer

Gediplomeerd weddingplanner

Na de organisatie van haar eigen bruiloft in 2008 werd Wendy steeds vaker door familie en vrienden gevraagd om hen te helpen bij het organiseren van hun bruiloft. Daarnaast wilden ze graag weten hoe zij aan bepaalde leveranciers kwam en hoe zij bepaalde zaken regelde en oploste. Wendy besloot het professioneel aan te pakken. In 2010 volgde ze een weddingplanners opleiding en bouwde haar netwerk uit. Wendy mag zich nu officieel weddingplanner noemen en zet zich met veel plezier in om voor elk van 'haar' bruidsparen de perfecte dag te organiseren.

Lenie Willems- Volkers

Gediplomeerd weddingplanner

Sinds april 2011 is Lenie met veel passie en enthousiasme actief als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester. Na het afronden van haar studie Vrijetijdwetenschappen in 2006 kwam zij eerst in de online marketing terecht. De liefde voor dat vak kwam echter nooit echt tot bloei. Daarom besloot Lenie het roer om te gooien en iets te gaan doen waarbij ze anderen mensen kon helpen en haar organisatietalent in kon zetten. Weddingplanner worden: dat klonk als een feest! Om met een goede basis te beginnen is Lenie begin 2011 direct gestart met de opleiding tot weddingplanner bij de OWPN (Opleiding Weddingplanners Nederland). Inmiddels is Lenie dan ook gediplomeerd weddingplanner en heeft ze al weer een aantal jaren ervaring. Ze hoopt nog veel bruidsparen te mogen helpen bij het organiseren van een fantastische trouwdag!