Het plannen van een bruiloft neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Met een weddingplanner beschikken jullie over een eigen Personal Assistant, waarbij jullie zelf de touwtjes in handen houden! Zo wordt niet al jullie tijd opgeslokt door het regelen van jullie bruiloft en kunnen jullie zorgeloos genieten van de voorbereidingen. Uiteraard worden jullie tijdens deze periode volledig op de hoogte gehouden via e-mail en telefoon. Indien er vragen of opmerkingen zijn, kunnen jullie altijd contact opnemen.

Door het nauwkeurig bijhouden van onze vakkennis zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends zowel op het gebied van weddingplanning als wedding styling. Door onze ervaring en uitgebreide netwerk van topleveranciers waarmee vaak speciale prijsafspraken gemaakt zijn, is elk bruidspaar verzekerd van kwaliteit en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Van te voren zorgen wij voor een duidelijk voorstel met kostenplaatje op basis van jullie budget. Gedurende de voorbereidingen wordt dit budget constant bijgewerkt en houden jullie de kosten overzichtelijk. Hierdoor komen jullie later niet voor een financiƫle verrassing te staan.

BWPN

Weddingplanning In Style is als gediplomeerde weddingplanner aangesloten bij de BWPN (Beroepsvereniging Weddingplanners Nederland). Het aangesloten zijn bij deze beroepsorganisatie geeft jullie garanties over de kwaliteit van de weddingplanner, doordat de BWPN eisen stelt aan de beroepsuitoefening van de weddingplanner. Tevens indien nodig kunnen jullie een beroep doen op een klachtencommissie.