Voor het maken van een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen jullie contact opnemen via telefoon, email of skype.

Vrijblijvend gesprek

Voor een eerste gesprek over wat wij als weddingplanner voor jullie kunnen betekenen, nodigen wij jullie graag uit op ons kantoor in Tilburg.

Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen jullie aangeven wat jullie wensen en idee├źn zijn. Wij vertellen dan ook graag over onze diensten en ervaringen met eerdere bruiloften. En uiteraard kunnen jullie ook alvast een kijkje nemen in onze showroom waar we verschillende mogelijkheden voor wedding styling van jullie bruiloft laten zien.
Aan de hand van dit kennismakingsgesprek wordt er voor jullie een offerte opgesteld. Deze kunnen jullie binnen week verwachten. Vervolgens is de keuze aan jullie of wij jullie droombruiloft, of een gedeelte hiervan, mogen plannen of stylen. Een gediplomeerde weddingplanner zal jullie vaste aanspreekpunt vormen voor het gehele traject, maar op de dag zelf zal indien nodig zelfs een assistente of 2e weddingplanner worden ingeschakeld om alles in goede banen te leiden.

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend, dus aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een gesprek in te plannen.

Werkgebied

Wij zijn niet alleen werkzaam in Tilburg en Brabant, maar door heel Nederland en in het buitenland.