Als weddingplanner en wedding stylist heeft ons team al vele bruiloften mogen organiseren en stylen.  Hieronder kunt u een aantal reacties lezen van bruidsparen die van een of meerdere van onze diensten gebruik hebben gemaakt.

Henrieke & Gert-Jan

“Lenie ontzettend bedankt voor het mooie stukje werk op onze trouwdag! We hebben ervan genoten. Met een gepaste en plezierige houding heb jij alles vanaf de achtergrond geregeld. Nogmaals bedankt voor je inzet op de mooiste dag van ons leven.”

Foto credit: Stephan Jansen

Femke & Pim

We waren voor onze bruiloft op zoek naar een ceremoniemeester, omdat we onze familieleden en kennissen hiermee niet wilden belasten. Zij moesten ook kunnen genieten van onze trouwdag. Via de bruidsbeurs in Den Bosch zijn we in contact gekomen met Priscilla. Dat eerste contact verliep prettig en tijdens de voorbereiding bleek dat we een goede keuze hadden gemaakt. Hoewel we Priscilla alleen als ceremoniemeester op de dag zelf wilden hebben, bleek haar pakket om ook van tevoren alles door te lopen een uitkomst. Ze heeft een handig tijdsschema gemaakt en met alle leveranciers afgesproken wanneer zij aanwezig zouden zijn. Zo werd helemaal duidelijk hoe de dag zou verlopen en dat alles en iedereen op het juiste moment aanwezig zou zijn. Hierdoor kwamen ook kleine dingen aan het licht, waar wijzelf nog niet aan gedacht hadden, maar die toch waardevol bleken te zijn. Het was superhandig om met een ervaren professional alles door te lopen. Je bent zelf toch bang om dingen te vergeten.

Ook de dag zelf verliep vlekkeloos. Onze gasten waren blij met haar hulp en wij zelf hebben geen moment op de klok hoeven te kijken of alles wel volgens schema verliep. We hebben een heerlijke en ontspannen dag gehad, net als onze gasten.

We kunnen iedereen aanraden om een ceremoniemeester te zoeken waarmee je een klik hebt, die je kan ondersteunen in de voorbereidingen, je werk uit handen neemt en gerust kan stellen.

Priscilla, nogmaals ontzettend bedankt!

Gideon & Shishi

We had a wonderful wedding with the help of
Anouk as wedding planner. We really do not have
any negative to say about the service of Anouk.
She kept us up to date with everything that we
had to prepare for the wedding and she helped us
contact the related places and persons.
I would recommend her to anyone who is planning to get married.

Foto credit: PHOTO40

Anne-Greth & Bob

Weddingplanning In Style: omdat je wilt dat je bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten. Door de vele contacten die onze weddingplanner Anouk Lisman heeft bespaarde ons dat veel tijd in het vinden van o.a. een bruidsatelier, een thuiskapster en een bruidstaart; dit alles binnen ons lage budget. Op deze manier wordt veel tijd en stress je bespaard en die heb je met een bruiloft in het zicht al genoeg. Daarnaast vergeet je zelf al snel de kleine zaken of juist de leuke aanvullingen die de dag persoonlijk en perfect maken. Dankzij de hulp van Anouk is aan alles gedacht en hebben we achteraf nergens spijt van. Voor ons was Weddingplanning In Style onmisbaar en daarom een aanrader voor ieder die iets kleins of groots wil laten regelen.

Sweta & Stan

Ik kan alleen maar zeggen dat ik de services van Weddingplanning In Style enorm kan aanraden. Ik houd normaal gesproken liever zelf de touwtjes in handen, maar omdat ik op mijn eigen trouwdag nou juist niet wilde dat ik me druk ging maken om de kleine dingen, wilde ik een deel van de organisatie uit handen geven. En je kunt zelf bepalen hoe groot jouw deel is de organisatie. Anouk heeft ons ontzettend veel tijd en stress bespaard, waardoor wij van de voorbereidingen hebben kunnen genieten zonder leveranciers achterna te hollen. Anouk is erg georganiseerd, heeft goed advies, altijd vriendelijk, communiceert goed en heeft de brand al geblust voordat je ervan bewust was dat er een brand was. Op de trouwdag zelf heeft ze achter de schermen alles perfect geregeld zodat wij onze vrienden en familie zorgeloos konden genieten. Nogmaals, een enorme aanrader!

Foto Credit: Siebe Baarda Fotografie

Jasper & Marleen

“We hebben een superdag gehad. Alles was perfect geregeld.Tijdens het plannen van ons huwelijk kwamen we in contact met Weddingplanning in style. De grote lijnen hadden we al bedacht maar samen met Weddingplanning in style hebben we alles in kunnen vullen. Weddingplanning in style  had heel veel ideeën en veel oog voor detail. Ook de planning en de financien werden goed in de gaten gehouden wat voor een voorbereiding zonder stress heeft gezorgd. Ook op de dag zelf liep alles op rolletjes. Anouk heeft ons en onze gasten een topdag bezorgd. We hebben met volle teugen kunnen genieten en hebben hierdoor de dag heel bewust meegemaakt. Ook het idee van het gastenboek bleek een enorme hit. Vanaf de eerste afspraak tot het einde van het feest klopte alles. Anouk bedankt voor al je hulp!”

Victoria & Oleg

We had an amazing wedding day with the help of Weddingplanning in Style. We loved every moment. Thank you so very much for all that you did for us. You made a fantastic job! It was truly a pleasure doing business with you. We would recommend you every time!

Foto credit: Andrej Pavlov

Christian & Marthe

Onze eerste associatie met het begrip ‘Weddingplanner’ was ‘overdreven’ en ‘Amerikaans’. Na een oriënterend gesprek met Anouk is dat beeld sterk bijgesteld en leek de meerwaarde voor ons vooral te liggen in organisatie, tijd besparen en expertise. Met twee drukke banen, studie en hobby’s, besloten we met Anouk verder te gaan. Achteraf zijn we daar ontzettend blij mee, want het is supergoed bevallen. Met haar draaiboek en netwerk heeft ze ons veel zorgen uit handen genomen en tijd bespaard. En op de dag zelf was Anouk zowel zichtbaar als onzichtbaar de perfecte regisseur en ‘regeltante’. Dankzij Anouk heeft iedereen volop van onze trouwdag kunnen genieten, ook onze ceremoniemeesters. We hebben veel lovende reacties gehad over Anouk’s performance en kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

Foto credit: Ron’s Photography

Veronique & Wesley

Op 08-08-2014 zijn wij getrouwd in het bijzijn van ongeveer 200 familieleden, vrienden en collega’s. Lenie was op deze drukke dag onze ceremoniemeester. Voordat we gingen trouwen, hebben we meerdere gesprekken gevoerd met Lenie. Lenie kwam op ons over als een spontane, hardwerkende vrouw, wat ze ook echt is! Ook heeft ze van tevoren de hele dag met ons doorgenomen en is zelfs met ons meegegaan naar de trouw- en feestlocatie, waar alle puntjes op de I werden gezet.

Op de dag zelf heeft ze letterlijk alle zorgen uit handen genomen. Ze heeft op ons gelet als bruidspaar, ze heeft zorggedragen voor de cadeaus, maar dat niet alleen…ze heeft de hele dag op rolletjes begeleid!
Van veel familie, vrienden en collega’s hebben wij te horen gekregen dat onze dag zo goed was geregeld, dit hebben wij te danken aan de hulp van Lenie.

Lenie, hartstikke bedankt voor alles. Je bent echt een topper!”

Fotocredits: Fotostudio2

Charlotte & Stefan

“Op vrijdag 5 september 2014 zijn wij getrouwd in het bijzijn van vele familieleden, vrienden en kennissen. Lenie was op deze prachtdag onze ceremoniemeester. Lenie is als persoon een zeer sociale, betrokken, creatieve, meedenkende, attente en enthousiaste vrouw. Zij heeft onze trouwdag laten slagen door haar organisatie en coördinatie talent. Op je trouwdag is het fijn om prettige mensen om je heen te hebben die je helpen ontspannen en genieten, Lenie kan dat als geen ander!

In de voorbereiding naar onze grote dag hebben we verschillende keren contact gehad met Lenie. We hebben aanvankelijk een kennismakingsgesprek gehad en Lenie is bijvoorbeeld ook mee geweest naar onze trouwlocatie om de laatste punten op de i te zetten. Dit was een enorme aanvulling aangezien zij kritische vragen kon stellen en een ‘mentaal plaatje’ maakte van onze trouwdag zodat ook kleine details niet vergeten werden. Daarnaast was zij in het gehele proces erg toegankelijk via e-mail en telefoon. Lenie denkt goed mee, komt met creatieve oplossingen en goede tips.

Ook vanuit gasten hebben we hele positieve verhalen over Lenie gehoord. Bij de aan- of afmelding voor ons feest reageerde Lenie snel terug en was zij in de beleving van onze gasten erg enthousiast en betrokken. Zij heeft ook goed contact onderhouden met onze leveranciers en waar nodig deze onderling contact laten opnemen. Dit alles zonder ons hiermee te belasten, wat als bruidspaar heerlijk is en ontzorgt.

Bijzondere extra’s waar wij Lenie erg dankbaar voor zijn (om een beeld te geven wat voor meerwaarde zij heeft op je bruiloft):
–    Lenie had een vlekkenverwijderaar bij zich om een vlek uit de trouwjurk te halen welke was opgelopen tijdens de fotoshoot,
–    Lenie doet mee aan de dresscode van het huwelijk,
–    Lenie komt met handige tips waar je zelf als bruidspaar niet aan denkt (bijvoorbeeld neem je hoes van je trouwkleren mee naar de bruidssuite om deze de volgende dag te vervoeren en de tip van een wedding app),

Lenie weet als geen ander een goede balans te vinden tussen faciliteren en op de achtergrond aanwezig zijn om alles te coördineren en zichtbaar je gasten richting geven en als vraagbaak fungeren zonder dat zij hiermee storend is. Zij is een gezellige aanvulling op je bruiloft zonder dat zij haar rol als ceremoniemeester verliest.

Kortom wij hebben intens kunnen genieten van de voorbereidingen en onze huwelijksdag mede dankzij Lenie. We zouden iedereen Lenie aanraden, niet alleen voor bruiloften maar ook voor evenementen en partijen. Wij hadden Lenie enkel als ceremoniemeester ingeschakeld, met de kennis van nu zouden we haar zeker als weddingplanner hebben gevraagd.

Lenie hartelijk dank voor alles en vooral voor je warme persoonlijkheid!”

 

Fotocredit:Robert Govers Fotografie

Silvana & Bernie

Op 26-09-2014 zijn wij getrouwd. Na anderhalf jaar voorbereiden was het dan zover. Lenie was op deze mooie dag onze ceremoniemeester, maar niet te vergeten tijdens de voorbereidingen onze weddingplanner. In meerdere gesprekken hebben we besproken wat wij wilden en ook veel zaken geregeld. Lenie droeg onder andere bij door haar ervaring, tips, ideeën en oplossingen met ons te delen. Voordat onze trouwdag was aangebroken, had Lenie al veel zaken voor en met ons geregeld. Zelfs voor de styling op onze locaties heeft ze haar best gedaan.

Het was heerlijk om Lenie als ceremoniemeester te hebben. Ze regelde dat alles op tijd klaar was en iedereen op tijd was waar hij moest zijn. Problemen werden opgelost, zonder dat wij dit in de gaten hadden. Ondanks haar zeer harde werken die dag, bracht ze dat op ons als bruidspaar en onze gasten niet over. Een zeer groot pluspunt!
Van onze gasten kregen we te horen dat onze bruiloft zo goed geregeld was en dat aan alles was gedacht. Dit hebben we dankzij de hulp van Lenie kunnen waarmaken.
Wij kijken terug op een prachtige dag die we nooit zullen vergeten!!!

Lenie, hartelijk bedankt voor je hulp, ervaring en deskundigheid. Dankzij jou is onze dag zo mooi geworden, daar hadden we niet over durven dromen!”

fotocredits: Astrid Roox Fotografie

Alice & Rowan

Op 31 oktober 2014 zijn wij in Middelburg voor de wet en in Roosendaal voor de kerk getrouwd.
Vanwege het drukke dagschema hebben wij Lenie gevraagd onze ceremoniemeester te zijn, zodat onze gasten optimaal van de dag konden meegenieten.

In de aanloop naar ons huwelijk heeft Lenie ons begeleid met “tips and tricks”. Zij begreep meteen wat we wilden en dacht actief met ons mee over de aankleding en invulling van onze dag. Ook is zij met ons naar beide trouwlocaties geweest om de puntjes op de i te zetten van ons dagprogramma. Voor aanvang van onze trouwdag heeft Lenie met onze leveranciers het draaiboek doorgenomen zodat iedereen wist hoe laat en waar hij / zij werd verwacht.

Op de ochtend van de bruiloft heeft Lenie onze feestzaal prachtig aangekleed in het kleurenthema van ons huwelijk. De wisselwerking tussen styling en ceremoniemeesterschap hebben wij als erg prettig ervaren.

Ondanks het volle schema wist Lenie alle gasten en leveranciers tijdig op de juiste locatie bijeen te brengen. Hierdoor hoefden onze gasten niet op de tijd te letten en konden deze zorgeloos genieten van onze mooie dag.

Lenie, enorm bedankt voor al je hulp en inzet in de aanloop naar- en tijdens ons huwelijk.
Mede dankzij jou is onze trouwdag onvergetelijk geworden!”

fotocredits: Percy’s

Mohammed & Isha

“Wij vonden de dienst verlening uitstekend, en we hebben daarin niks gemist. Het was zelf meer dan wat ons budget was. En daarvoor nogmaals bedankt!”

Linda & Frens

Wow, wat was alles geweldig gedecoreerd!
We hebben echt zo genoten van alles; de mooi versierde stoelen, de pomanders, de boog, en dan de geweldige eettafels! Echt mooi, en veel complimenten gehad van onze daggasten! Die complimenten zijn dan ook voor jou bedoeld!
Nogmaals bedankt voor alles!