Wij bieden bruidsparen voor de organisatie van een bruiloft de volgende diensten aan:

 

Bruiloft van A tot Z

Wij helpen jullie met de gehele of gedeeltelijke organisatie van jullie bruiloft, waardoor jullie zeker weten dat jullie bruiloft perfect zal verlopen!

 

Professioneel Ceremoniemeesterschap

Een professionele ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie geen vrienden of familie met vervelende taken hoeven te belasten, waardoor zowel het bruidspaar als de gasten volop kunnen genieten van de bruiloft.

 

Wedding Styling

De weddingplanners van In Style zijn gespecialiseerd in wedding styling! Zij zijn naast professioneel weddingplanners als wedding stylisten actief bij In Style Styling & Decoraties. Laat het maar aan ons over om jullie bruiloft er dan ook als een betoverend plaatje uit te laten zien.

 

Wedding Consult

Jullie willen graag zelf alles regelen, maar kunnen wel wat advies gebruiken van een professionele weddingplanner die jullie voorziet van handige tips en tricks en advies geeft over eventuele valkuilen.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze weddingplanners.

Lees hier meer over onze persoonlijke werkwijze >>

Lees hier meer over de voordelen van een weddingplanner >>